Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

05-02-16 Mikkel

Mikkel var cool og svarede på min efterlysning af mennesker der ønskede at stille op til portrætter til projektet – og det kan jeg kun sige tak for. Så jeg mødte Mikkel tidlig morgen i en grå grå grå Randers til en kort fotosession – og det var en udsøgt fornøjelse. Måske det mest definerende der er sket i projektet indtil videre. Det bliver ikke sidste gang. Hvis du har lyst til at være med så hold øje med min Facebook-side, hvor jeg skriver, hvor man kan møde mig.


Mikkel responded to my request for people to photograph – and I have nothing to say but thanks. I met him on a very very grey morning in Randers, and it was nothing but fun. Maybe the most important thing that has happened in this project until now. If you want to participate follow my Facebook-page.

 

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: