Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

30-06-16 Udgang

Dagens billede er taget i IKEA. Det er ikke åbenlyst for enhver. Heller ikke for mig. Men jeg så et motiv og snuppede et billede af det. Desværre havde jeg ikke dobbeltchekket mit kameras indstillinger så det blev grotest undereksponeret. Helt sort faktisk. Det her var den detalje der var tilbage. Det var ellers et flot billede med masser af ledende linjer, trekantskompositioner og dybde. Og det kunne sige en masse om forbrugssamfundet. Det havde endda en person placeret lige i det gyldne snit som silhouet.

Men alt det er bare en påstand. For lukkertiden stod forkert. Og det her er resultatet. Sådan er det også nogen gange.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: