Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

24-02-16 – Morten

Mødte Morten på Ulla T. i Aalborg til en snak. Det kom til at handle om vores faglige fællesskab omkring digitalt indhold, WordPress, Facebook og Twitter – men også om det at være selvstændig, vores forhold til kanvassalg og det at arbejde mens andre fester – Morten som musiker og jeg som fotograf. Alt sammen over en stor kop sort kaffe. Det bliver ikke sidste gang.


I met Morten at Ulla T. in Aalborg for a chat. It was about our common professional interests – digital content, WordPress, Facebook and Twitter – but also about being your own boss, cold calling clients and working while other people are partying – Morten as a musician, me as a photographer. Everything while sharing a large cup of black coffee. It wont be the last time.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: