Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

11-02-16 Mia

Verden er i sandhed lille. Jeg mødte Mia foran en bilforhandler i Grenaa – og er stadig slået af, hvor mange mennesker vi begge to kendte. Gennem arbejde, gennem fritid, gennem Twitter (ok – det sidste vidste jeg godt i forvejen). Så vi snakkede om Djursland, turisme, historieformidling, cafeer der ikke er åbne når vi har brug for dem – og om biler. Så jeg ville have et billede af Mia i konteksten. Bag rattet i bilen.


It is truly a tiny tiny world. I met Mia in front of a car dealer in Grenaa – and I am still flabbergasted by the number of shared contacts we have. Through work, through leisure time, through Twitter (ok – I was aware of that). So we had a nice conversation about Djursland, tourism, history, cafees that arent open when we need them – and about cars. So I wanted to show Mia in that context. Behind the wheel.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: