Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

09-02-16 Anne Marie

Jeg mødte Anne Marie, der arbejder med kulturudvikling i Region Nordjylland, i den nordjyske solopgang på havnen i Aalborg – og det blev til en god snak om blandt andet regionale kulturprojekter, Musikkens Hus, kulturmødet på Mors, udviklingen af Aalborgs havnefront, Twaalbar og hvordan man bedst rejser med børn. Det er utrolig så vidt man kan komme omkring på kort tid, og så mange ting man kan finde ud af, at man har til fælles. 

Anne Marie opfordrede mig til at skrive lidt mere om de menneskemøder jeg kommer ud i – og den feedback tager jeg til mig.


The sun was rising behind the buildings when I met with Anne Marie in Aalborg. Anne Marie works with cultural development – and we had a really nice talk about local culture, House of Music (Musikken Hus), development of the harbor, Twaalbar and how to travel with children. Really love the dynamic of the conversation and the range it can cover in a really short while. Seems like you almost always have something in common. 

Anne Marie suggested that I wrote a bit more about the meetings that I have during the project. She is right.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: