Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

02-01-16 Navn / Name

I dag besluttede jeg mig for at bruge mit rigtige navn på Twitter og Instagram. Og det kan godt lyde banalt og ligegyldigt, men for en som har bygget på “brandet” Udkantsadam i over 5 år er det sært at vinke farvel til det. Men jeg tænkte, at nu ville jeg stå ved det og være kendt som den jeg er. Adam Bindslev. I et ord. Og så er dagens billede også lige et sidste øjebliks entry til min yndlingspodcast On Taking Pictures ugeopgave på G+, hvor emnet er #signature. Hermed afgivet.


Today I decided to change my name on Twitter and Instagram from “Udkantsadam” to my real name. And that may seem unimportant, but when I have spent 5 years building the personal brand “Udkantsadam” it is strange to say goodbye. But now is the time to be me and be known with my real name. Adam Bindslev. One word. And also this is a late entry to my favorite podcast On Taking Pictures weekly challenge – this weeks topic: #signature. Hereby entered.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: