Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

18-01-16 Kun arbejde / All work

Det har været en af de dage, hvor jeg vitterlig har arbejdet konstant. Optaget video, klippet video, lavet skitser, skrevet elæringsmateriale. Og da jeg har lovet, at dette Projekt 365+1 skal handle om det jeg gør de enkelte dage, og afspejle de steder jeg har været, må det være rimeligt, at jeg laver projektets første selvportræt. Alternativet havde været et macroskud af et hvidløg eller lignende fra en tur i køkkenet. Men det ville ikke have noget med noget at gøre, og ville bare være der for at fylde pladsen ud.


One of those day where it have been all about work. Recording video, editing video, sketching and writing. I promised myself that this project would be about me, and what I did each day in the year – so it seems appropriate to do the first self portrait of the project. Only alternative would have been a macro shot of garlic or something like that. But that would have been nothing but a placeholder.

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: