Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

Status 01


Det er fredag formiddag og tid til en status over den første uge. Den kan du lytte til her. For fremtiden vil der komme en sådan status hver uge, hvor jeg fortæller om, hvordan projektet har udviklet sig, mine tanker og udfordringer, det bedste billede fra ugen – og hvor jeg også vil svare på evt. spørgsmål der er kommet i løbet af ugen. Spørgsmål er velkomne i kommentarerne herunder eller på nogen af de andre medier, hvor jeg deler projektet.


Every week I will do a audio-based report on the state of the project, my progress and thoughts about the project. This will, for now, only be in danish (time constraints prohibit that I do two different versions). But if a report in english is wanted please write me – then I will consider it (maybe a monthly status in english could happen).

 

Next Post

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: