Adam Bindslev project 365+1 2016

dag for dag i et skudår / day by day in a leap year

31-12-15 – Det er muligt at fejle / failure is an option

imageI 2010 lavede jeg mit første projekt 365. Det betød utrolig meget for min fotografiske udvikling, og når jeg ser tilbage på det nu er det også et fascinerende indblik i mit liv for fem år siden. I hvert tilfælde fascinerende for mig. Det at tage et billede hver eneste dag i et år gør noget ganske særligt ved en.

Jeg forsøgte igen for et par år siden, men gik kold i det. Energien var der ikke. Jeg ved ikke om jeg var for uambitiøs eller for ambitiøs, men jeg fik det i hvert tilfælde ikke gennemført. Og når jeg sidder her om morgenen den 31. december 2015 og skriver dette så er det også svært for mig, at vide om det lykkes denne gang. Men jeg har brug for at det lykkes. Jeg har brug for at finde ind i den energi igen. Jeg har andre projekter, som jeg laver. Og nogle af billederne herfra vil givetvis også blive brugt i dem. Men jeg har brug for at lave et projekt der har de hårde dogmer som der ligger i et projekt 365. Et billede. Hver dag. Det er meget målbart. Og det er helt klart muligt at fejle.

Men nu prøver jeg altså …


I did my first project 365 in 2010. It had a huge impact on my development as a photographer and looking back today it provides a fascinating look into a year in my life. At least fascinating for me. When you make a photograph every day in a year it does something to you.

I did it again a few years ago, but it did not work. The energy was not there anymore. Probably I did not try hard enough – or maybe I tried to hard. But I did not carry through.

I am writing this in the early morning on the 31st of december I have no idea if I am going to succeed this time. But I need it to succeed because I need to find that energy again. I have other projects that I do, and some of the photos from this 365 will be used in those as well. But I need to do a project that has strict dogmatic rules. One photo. Every day. Really easy to measure. And failure is clearly an option.

But I will give it a try.

Previous Post

© 2021 Adam Bindslev project 365+1 2016

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: